Set van 3 matte haarclips - Dove White & Mauve Rose & Sky Blue

Drie unieke haarspeldjes in zachte kleuren

Staat: Nieuw product

Grech & Co

GCH268

Mini cadeautjes, maxi pret! (289)

Geef jouw kapsel - of dat van je mini - kleur én stijl met dit trio mooi haarclips in zachte kleurtjes. Eentje voor elke dag of om allemaal samen te dragen.

7,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : GR-SClip-003

TypeHaarclips
KleurMeerkleurig
STOP/FINISTOP

Set van 3 matte haarclips Dove White & Mauve Rose & Sky Blue uit de collectie van GRECH & CO maken elk kapsel leuker, of je nu je haar laat groeien of elke dag een staartje maakt.

  • Gemaakt van nikkelvrij metaal en kunststof
  • Getest om te voldoen aan de REACH verplichting en voldoet aan de eisen
  • Verkrijgbaar in verschillende sets van telkens 3 clip/kleurcombinaties


Afmetingen: 4,5 x 1,25 cm

_

GRECH & CO heeft een pact met moeder natuur: zij ontwerpen hun producten zo dat ze veelzijdig zijn en respect hebben voor het milieu. Dat is ook de reden waarom de meeste van onze producten genderneutraal zijn, ontworpen zijn voor volwassenen én kinderen, en door de jaren en seizoenen heen gedragen kunnen worden zonder uit de mode te raken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.05
Praktische stukjes alledaagse magie, zo beschrijft het Deense GRECH & CO. haar collecties, g eïnspireerd door de onvoorwaardelijke liefde van mama's, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en duurzame zonnebrillen tot eco-friendly babyspeelgoed en schattige kinderparaplu's . Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt om het dagelijkse leven leuker en makkelijker te maken. De kleine dingen maken de grote GRECH & CO. is een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk opgericht door Janet Grech. Janet is zelf mama van 4 kleintjes - allemaal geboren binnen zes jaar na elkaar. Ze is afkomstig uit San Diego, Californië en verhuisde in 2012 naar Denemarken, waar Grech & Co. haar Deense wortels heeft gevestigd. Een voorliefde voor de natuur, vintage vibes, pre-loved items en soulvolle stukken die een doel hebben vormen de basis van dit merk. Het leven van een drukke mama draait eigenlijk echt om de kleine dingen. Kleine gelukjes die een extra boost geven waarvan we soms niet wisten dat we ze nodig hadden. Of het nu te vinden is in de schoonheid en functie van een haarspeldje, de prachtige kleuren van babyspeelgoed of andere mooie items. Check it out! It's truly the little things that make life G R A N D
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories