Set van 4 rozige haarclips - Mirjam

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

KZ24903

De girly 'Mirjam' haarclips komen in een set van vier en zijn erg leuk voor een feestje of gewoon voor elke dag! Voor girly's vanaf 3 jaar.

4,75 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3471

TypeHaarclips
KleurRoze

Naast een ruime collectie van verkleedoutfits en toebehoren, biedt Souza for Kids ook een uitgebreid gamma van accessoires op maat van kleine girly's. Net als mama, smukt een kleine meid graag haar outfit op met een fashionable juweeltje.

De girly 'Mirjam' haarclips komen in een set van vier en zijn erg leuk voor een feestje of gewoon voor elke dag! Voor girly's vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5000.13
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.