Set van 7 koekjesvormen - Dinky Dinosaurs

RVS bakvormen in dino thema om zelf koekjes te maken

Staat: Nieuw product

Meri Meri

KZ31686

Alles voor een dino feestje (12)

Deze 7-delige set koekjesvormen is perfect voor een prehistorisch feestje ! Ontdek de vele soorten en maten van cookie cutters: al je favoriete...

16,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 147052

CollectieDinosaur
TypeKoekjesvormen

Deze 7-delige set koekjesvormen is perfect voor een prehistorisch feestje ! Ontdek de vele soorten en maten van cookie cutters: al je favoriete dino's op een rij. Inclusief een stegosaurus, t-rex en triceratops.

Diepte cutter: 2 cm.
Formaat verpakking: 16,5 x 10,2 x 2,2 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.5210.50.35
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten. Het verhaal van Meri Meri Meri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter… Magische collecties waar fantasie tot leven komt Magie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een dino feestje
Inspiratie en stories