Sfeervol projectie nachtlampje - Sterrenhemel

Staat: Nieuw product

Haba

KZ29265

Apollo 11 inspiratie (132)

Maak van de kinderkamer een gezellig warm nest met deze leuke projector! Drie schitterende kleuren gaan harmonisch in elkaar over en zorgen voor een prachtig lichtspektakel.

44,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300805

CollectieKinderkamer
TypeNachtlampjes
Type verlichtingnachtlampje

De zeven rustgevende melodieën en drie geluiden zorgen ervoor dat jouw kleintje snel inslaapt. Door de lichtgevende toetsen, kan je in het duister gemakkelijk de vijf standen van het volume aanpassen. Zeer handig: het licht gaat na 30 minuten automatisch uit, de muziek na 15 minuten. Ideaal dus voor kleine spruiten die graag nog een lichtje aan laten bij het slapengaan.

Het nachtlampje werkt op 3 x 1,5 V AA batterijen (niet inbegrepen).
Materiaal: kunststof.
Geschikt voor kids vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.212.913.40.301
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories