Sierlijke knutselset - De zwaan

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ868

Atelier Au Bonheur Des Filles (15)

Met metaaldraad bepaalt je kind de contouren van de zwaan en brengt vervolgens volume aan met behulp van laagjes zilverpapier die bedekt worden met de meegeleverde papiertape met motieven. Zodra de laatste stickers op hun plek zitten heb je een wondermooi eigen creatie om te bewonderen of cadeau te doen aan oma, mama, de juf, ...

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09346

TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met papier
Leeftijdvanaf 8 jaar

Sierlijke knutselset De zwaan uit de workshops collectie van Djeco. Vouwen, kleven, stickeren, ... knutselen was nog nooit zo leuk als met deze complete workshop van Djeco. Een creatief geschenk voor elk creatief kind en ideale activiteit tijdens een regenachtige dag of doordeweekse zondag.

Inhoud knutseldoos: 1,5 meter aluminiumfolie, 3 rolletjes masking tape, 1 rode stift, 1 penseel, ijzerdraad, 1 tekening in de vorm van een zwaan, stickervel, voetstukje + stap voor stap handleiding met prentjes

Afmetingen: 29,5 x 23 x 4 cm
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Designer: Lucille Michieli

_

Mooie en stevige knutseldozen, vol materiaal van top kwaliteit, prachtige tekeningen gemaakt door getalenteerde illustrators, full-colour boekjes met heldere stap-voor-stap instructies ... de Djeco Workshop Collectie helpt kids om zelf prachtige kunstwerken te maken. Het zal ze vleugels geven in hun artistieke ontplooiing.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!
Collectie Atelier Au Bonheur Des Filles
Inspiratie en stories