Sierlijke knutselset - De zwaan

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ868

Atelier Au Bonheur Des Filles (14)

Met metaaldraad bepaalt je kind de contouren van de zwaan en brengt vervolgens volume aan met behulp van laagjes zilverpapier die bedekt worden met de meegeleverde papiertape met motieven. Zodra de laatste stickers op hun plek zitten heb je een wondermooi eigen creatie om te bewonderen of cadeau te doen aan oma, mama, de juf, ...

27,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09346

TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met papier
Leeftijdvanaf 8 jaar

Sierlijke knutselset De zwaan uit de workshops collectie van Djeco. Vouwen, kleven, stickeren, ... knutselen was nog nooit zo leuk als met deze complete workshop van Djeco. Een creatief geschenk voor elk creatief kind en ideale activiteit tijdens een regenachtige dag of doordeweekse zondag.

Inhoud knutseldoos: 1,5 meter aluminiumfolie, 3 rolletjes masking tape, 1 rode stift, 1 penseel, ijzerdraad, 1 tekening in de vorm van een zwaan, stickervel, voetstukje + stap voor stap handleiding met prentjes

Afmetingen: 29,5 x 23 x 4 cm
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Designer: Lucille Michieli

_

Mooie en stevige knutseldozen, vol materiaal van top kwaliteit, prachtige tekeningen gemaakt door getalenteerde illustrators, full-colour boekjes met heldere stap-voor-stap instructies ... de Djeco Workshop Collectie helpt kids om zelf prachtige kunstwerken te maken. Het zal ze vleugels geven in hun artistieke ontplooiing.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier Au Bonheur Des Filles
Inspiratie en stories