Siliconen bakvorm Slices - Bubble Beige

Ronde vorm om eindeloos veel aparte snijtjes cake te bakken

Staat: Nieuw product

Minikoioi

MCH487

Bakken is fijn! En met deze ronde flexibele bakvorm, gemaakt van 100% voedselveilig silicone, heb je meteen spiesjes om te serveren op je feest of samen op te smullen.

8 individuele sneetjes zijn klaar om geserveerd te worden. Je kan ook verschillende soorten cake maken in elke portie. Gemakkelijk los te maken porties op snackformaat.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MK1200011

SamenstellingenSiliconen
TypeCake- en bakvormen
KleurRoze
STOP/FINISTOP

Siliconen bakvorm Slices Bubble beige van MinikOiOi is een fijn keukenaccessoire om samen met je mini's cake te bakken. Kleeft niet en vereist geen extra olie. De ronde bakvorm is ook verkrijgbaar in een reeks andere kleurtjes.

Leeftijd: geschikt voor mini's vanaf 6 maanden

Materiaal: 100% premium en voedselveilig siliconen

Gebruiksadvies: Geschikt voor gebruik in de oven, magnetron, koelkast en diepvriezer tussen -40°C en 200°C. Gemakkelijk schoon te maken en geeft geen vlekken. Handwas en sterilisatorbestendig.

_

MINIKOIOI brengt stijl en rust aan tafel en in de keuken, ze maken hoogwaardige must-haves die elke maaltijd van je mini leuker en praktischer maken zonder in stijl te moeten inboeten. Ontdek hun bordjes, bekers, bestek, bakvormen, herbruikbare rietjes en meer ...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111