Siliconen bord met zuignap en vakjes - Coral

Ovaal vakjesbord dat blijft kleven aan de tafel

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK282

Kleintjes en hun eetgewoonten, het is een geval apart maar met dit prachtig bord wordt het elke keer weer een feest! Dankzij het eersteklas siliconen van voedselkwaliteit, is deze musthave een peuterbestendig alternatief voor traditioneel plastic en breekbaar servies voor kleuters.

En, nog beter, stop het gewoon in de magnetron of de oven om maaltijden op te warmen. Dat wordt smullen.

18,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

SamenstellingenSiliconen
TypeBorden
KleurRoze

Siliconen bord Coral van EKOBO met 3 vakjes in verschillende formaten om nieuw voedsel te scheiden, hoge randen en praktische zuignap onderaan, zodat het bord blijft kleven op praktisch elk vlak oppervlak.

Ook verkrijgbaar in andere mooie tinten en perfecte match met het Bambino servies >

Materiaal: premium voedselveilig siliconen, vrij van BPA, pvc, ftalaat en latex

Afmetingen: 22 x 17,5 x 4,5 cm

_

EKOBO is een liefdesverhaal, een missie en een droom met de planeet als vertrekpunt. Designed for good is hun baseline. Vanaf het begin wil dit Franse lifestyle merk ecologische keuzes makkelijker maken bij echte mensen thuis, ruimte en water besparen, alternatieve oplossingen bieden voor plastic en wegwerpspullen. EKOBO producten zijn altijd veilig voor kleintjes, duurzaam en verkrijgbaar in de trendkleuren van het moment.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
231840.5
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!