Siliconen bord met zuignap Lion - Baked clay

Rond mosterdgeel bordje met leeuwengezicht en opstaande rand

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS210

Aan tafel schuiven met een leeuwtje, daar zeg je toch geen nee tegen? Dit steenrood kinderbord heeft onderaan een zuignap en kan dus blijven kleven aan tafel, een geweldige #parenthack!

De opstaande rand maakt dit kinderbord ideaal voor eerste hapjes en kleintjes die graag zelfstandig willen (leren) eten.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SP4

SamenstellingenSiliconen
TypeBorden
KleurRood

Onbreekbaar siliconen bord met zuignap Lion Baked Clay komt uit de collectie van PETIT MONKEY. Ideaal voor bordenomkappers en eerste hapjes in stijl op te smullen. Dankzij de zuignap onderaan het bordje vliegt het niet in het rond. Matching kom en drinkbeker apart verkrijgbaar.

Materiaal: voedselveilig siliconen, BPA vrij

Afmetingen: 18 x 18 x 3 cm

Onderhoud: mag in de vaatwasser en microgolfoven

_

PETIT MONKEY - voorheen PSikhouvanjou - heeft collecties die instant tot de verbeelding spreken van zowel kindjes als ouders. Van eye-catching schooltassen tot instagramproof speelgoed en duurzaam kinderservies. Dit Nederlands merk matched perfect met De Kleine Zebra en is een must-see kindermerk voor elke moderne jonge familie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.23
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!