Siliconen cakepops bakvorm - Hartenlust

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21801

Wat vindt elke jarige geweldig? Prachtig versierde cakepops natuurlijk! Of het nu met chocoladeglazuur, gekleurde suikerhagel of poedersuiker is... het gebak is eenvoudig klaar te maken, ziet er geweldig uit en is een succes bij groot en klein. In het bijgevoegde boekje staan 3 recepten, geschikt voor kinderen, die eenvoudig uit te voeren zijn. Samen in de keuken aan de slag gaan, sterkt het zelfbewustzijn van het kind en bevordert het inzicht in het gebruik en de smaak van verse ingrediënten.

22,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301155

CollectieTafel & keuken
TypeCake- en bakvormen

Met de 'Hartenlust' cakepops vorm heb je verschillende mogelijkheden: vormgeven aan gebak, pudding en ijs. Door de versterkte rand is de lieve 'Hartenlust' vorm ideaal voor kinderhanden! De bakvorm is geschikt voor oven en vriesvak (-40°C tot +230°C), is voedselveilig en vaatwasmachinebestendig.

Inclusief 18 lolliestokjes
Materiaal: silicone
Afmetingen: 32 x 21.5 cm

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3221.500.35
  • Door Sonja L.
  •  de 25/10/2021
Top kwaliteit.
  • Door Filip V.
  •  de 06/10/2021
dit geschenk sprak ons kleindochter enorm aan
  • Door Ilse T.
  •  de 22/07/2021
Nog niet geprobeerd maar lijkt leuk.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!