Siliconen drinkbeker - Mrs. Elephant

Leuke anti lek beker voor peuters uit veilig siliconen

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX824

Etenstijd met Trixie! (54)

Door de grote handvatten aan deze blauwe tuitbeker met olifant kunnen kleine kinderen met deze beker oefenen op het vasthouden en zelfstandig drinken... zonder te morsen!

Zowel handig thuis, als onderweg.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 96-639

SamenstellingenSiliconen
TypeBekers
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 4 maanden
DiertjesOlifant

Siliconen drinkbeker Mrs. Elephant uit de eetcollectie van het Belgische TRIXIE heeft een dubbel handvat en afsluitbaar deksel met tuit, gemaakt uit onbreekbaar siliconen.

Silicone is een geweldig materiaal om te gebruiken in de keukenomgeving. Het breekt niet en is veilig te gebruiken in de magnetron, vaatwasser, vriezer en oven. Zelfs bij intensief gebruik blijft het servies goed in vorm en kan het gemakkelijk worden doorgegeven aan kleine broertjes, zusjes of vrienden.

Ook verkrijgbaar in andere kleuren of makkelijk aan te vullen met bijpassend bestek en servies >

Materiaal: makkelijk proper te maken en onbreekbaar siliconen, voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
Leeftijd: vanaf 4 maanden
Afmetingen: 7,5 x 8 cm
_

Maak van elke maaltijd een echt feest met de vrolijke én handige accessoires van het Belgische merk TRIXIE: bordjes, bekers, kinderbestek, lange en siliconen slabbetjes, ... verkrijgbaar in een hele reeks kleuren duurzame materialen en een match voor elke smaak en elke stijl. Smakelijk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie Etenstijd met Trixie!
Inspiratie en stories