Slaap zacht kaartspelletje - Bisous dodo

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ03854

Spelen we een spel met Djeco? (64)

Dit schattige kaartspelletje is speciaal ontworpen voor kleine kinderen. Het wordt vast snel een vast ritueel voor het slapen gaan: vind jij het kussen, laken, teddybeer, ... krijg veel kusjes en droom zacht!

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05176

CollectieGames
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar
Korting- 40 %

Dit schattige kaartspelletje Bisous Dodo van Djeco is speciaal ontworpen voor kleine kinderen. Het wordt vast snel een vast ritueel voor het slapen gaan. Zoek het kussen, het laken en het zachte dekentje, krijg een heleboel kusjes, en .... slaap zacht!

Geschikt voor 2 spelers van 3 tot 6 jaar

Aantal spelers: 2

Aantal kaarten: 32

Spelduur: 10 minuutjes

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.711.82.80.227
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Spelen we een spel met Djeco?
Inspiratie en stories