Sleutel ring ontwerp kit

Supertof knutselsetje om je eigen originele keychain te knutselen

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA009

Leuk en creatief: deze fantastische sleutelring ontwerp kit van Souza! met hartjes, roosjes, glittersteentjes enzovoort. Een fonkelende eyecatcher voor jong en oud.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104323

TypeKnutselsets

Ontwerp samen met je kindjes een prachtige sleutelhanger, om als cadeautje aan oma of de juf te geven of om gewoon zelf bij te houden en aan je boekentas te hangen. Jij kiest!

Inhoud: vilten hartjes, lintjes, roosjes, sleutelhangers, glittersteentjes, pailletjes, elastiek, naald, borduur garen en lijm. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.040.180.12
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.