NULL

Snoezig kerstbordje - Twinkle

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ29715

Een feestelijk item uit de kerstcollectie van Bloomingville!

Een schattig konijntje, een vriendelijke beer en een grappige vos...

8,45 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeBorden
KleurMeerkleurig
Bloomingville themaBloomingville Christmas
Een feestelijk item uit de kerstcollectie van Bloomingville!

Een schattig konijntje, een vriendelijke beer en een grappige vos zorgen voor een nog leukere kersttijd! De dieren zijn feestelijk gekleed, versieren de boom en brengen veel cadeautjes voor onder de boom mee.. Vier de mooiste tijd van het jaar met Bloomingville en hun vriendjes!

Dit prachtig geïllustreerde kinderbordje is gemaakt van keramiek en heeft een rode rand. Combineer dit bordje met andere items uit de kerstcollectie, te verkrijgen in onze webshop.

Afmetingen: 19x12 cm
Materiaal: Keramiek
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
191200.35
  • Door Vervoort M.
  •  de 22/01/2020
te gebruiken met kerst
Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Ook voor aan tafel is er een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.