Souza for Kids - Haarclips - ijskoningin - zilver

Set van 2 schitterende haarspeldjes met ijskristallen

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA1348

Schitterende accessoires van Souza for kids! (353)

Lange of korte haren?

Je moet ze sowieso in bedwang houden.
Dan kan je kiezen voor een saai haarrekkertje...

Of voor deze prachtige ijskoningin haarspeldjes in zilver.

Welke gaat je kindje het leukste vinden denk je?

4,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 106514

TypeHaarclips

Haarspeldjes ijskoningin - zilver is een schitterend haaraccessoires uit de collectie van SOUZA FOR KIDS. Elk zilveren speldje is afgewerkt met een prachtig ijskristal.

afmetingen: lengte haarspeldje: 4,5 cm

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories