Spannend gezelschapsspel - Opgeruimd staat netjes!

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (110)

Opruimen was nog nooit zo leuk! Je moet namelijk jouw kamer zo schoon mogelijk houden om te winnen. Het spel komt met verschillende moeilijkheidsgraden zodat het steeds uitdagend blijft.

Een boeiend gezelschapsspel om met het hele gezin te spelen.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306131

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Leuk kaartspel van Haba waarbij je jouw kamer zo proper mogelijk moet houden. Vul de speelgoeddozen zo snel mogelijk met de bijpassende speelgoedkaartjes. Als ze niet snel genoeg zijn, moeten ze een chaoskaartje nemen en dat onder hun bed verstoppen. Wie de minste rommel onder zijn/haar bed heeft, is de winnaar.

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Aantal spelers: 2 tot 4 personen
Materialen: karton en beuk (echt hout)
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Inhoud: 36 dozen en bedden (kaartjes), 36 speelgoedkaartjes, 15 chaoskaartjes in 3 verschillende kleuren en vormen, 3 houten staafjes in verschillende kleuren en lengtes, 1 handleiding

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories