Spannende bewegende dieren set*

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ31551

Les histoires du soir by Moulin Roty (13)

Is het een chinees drakenpaard? Een vliegende nessie uit Lochness? Een gevleugelde zeeslang? Zou kunnen, met deze leuke bewegende monsterset...

13,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLes Petites Merveilles
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 3 jaar
Is het een chinees drakenpaard? Een vliegende nessie uit Lochness? Een gevleugelde zeeslang? Zou kunnen, met deze leuke bewegende monsterset creëer je de gekste fantasiedieren. Elk dier bestaat uit 3 onderdelen, die je naar hartelust kan mixen en matchen. Een eenvoudige splitpen houdt je droommonster bij elkaar. Je bent nu helemaal klaar om een spannende voorstelling te beginnen! De Chimera set bevat 10 splitpennen, een chinese draak, een zeemonster, een Nessie, een pegasus en een gevleugelde draak. Geschikt voor gevaarlijke monsterliefhebbers vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories