Spannende bewegende dieren set*

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ31551

Les histoires du soir by Moulin Roty (22)

Is het een chinees drakenpaard? Een vliegende nessie uit Lochness? Een gevleugelde zeeslang? Zou kunnen, met deze leuke bewegende monsterset...

13,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLes Petites Merveilles
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 3 jaar
Is het een chinees drakenpaard? Een vliegende nessie uit Lochness? Een gevleugelde zeeslang? Zou kunnen, met deze leuke bewegende monsterset creëer je de gekste fantasiedieren. Elk dier bestaat uit 3 onderdelen, die je naar hartelust kan mixen en matchen. Een eenvoudige splitpen houdt je droommonster bij elkaar. Je bent nu helemaal klaar om een spannende voorstelling te beginnen! De Chimera set bevat 10 splitpennen, een chinese draak, een zeemonster, een Nessie, een pegasus en een gevleugelde draak. Geschikt voor gevaarlijke monsterliefhebbers vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories