Speelmat & Opbergzak voor speelgoed - Jungle

De perfecte opbergoplossing voor speelgoed met jungle print

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO062

Welcome to my jungle (88)

Ontdekkingsreizigers, maak je klaar voor het wildlife avontuur van je dromen.

Tijd om al je speelgoed mee te nemen op safarireis! Het gloednieuwe Jungle/Safari Avontuur speelkleed nodigt kinderen uit om te spelen in de Afrikaanse savanne, leg de opbergzak open en onthul een spannende safariroute met dieren om in elke hoek te spotten. Genoeg avontuur? Trek aan de touwtjes en alles is meteen opgeruimd.

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095301459

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken

De Play&Go opbergzak en speelmat Jungle is een geweldige draagbare opbergzak én speelmat in 1. Kinderen kunnen urenlang avontuurlijke verhalen naspelen, zeldzame dieren redden en doen alsof ze in de wildernis leven. Als het speelkwartier voorbij is, berg je al het speelgoed op in het speelkleed, trek je aan de touwtjes en zie je het speelkleed veranderen in een slimme opbergoplossing. Open het als je kind klaar is voor het volgende avontuur.

De buitenkant heeft een subtiele jungle print, aan de binnenkant kan je op trektocht langs olifanten, tentenkampen en grootste avonturen. De Play & Go zakken zijn verkrijgbaar in verschillende prints, kleuren en uitvoeringen.

Materiaal: 70% stevig katoen, 30% polyester - dubbelzijdig geprint
Afmetingen: Ø 140 cm
Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen
Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

_

Een legoblokje waarop je trapt als je net uit de douche komt of je zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete Playmobil-poppetje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak. Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren. Je gebruikt hem als je het speelgoed wil opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal. Ook handig als er onverwacht bezoek komt: in een wip is alle speelgoed opgeruimd! De Play&Go opbergzak is verder ook perfect om te vullen voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories