Magneti'book Dieren vanaf 3 jaar

Speels Magneti'book - dieren

Staat: Nieuw product

Janod

JS425

Ga je voor een gewone zebra? Of een zebra met giraffen-nek en het achterste van een paard? Het kan allemaal met dit populair spelletje van Janod.

Erg leuk om samen of op je eentje te spelen. En verkrijgbaar in verschillende te gekke uitvoeringen. Heb jij een favoriet?

16,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Educatief magnetisch spel van Janod uit stevig karton in dierenthema. Eens het 'boek' wordt geopend kan je aan de slag gaan om de dieren op de bijgevoegde kaarten na te maken met de magneetjes. Ideaal spel om kinderen hun concentratie en creativiteit te oefenen. Je kan ook gekke dieren maken door verschillende stukjes van verschillende dieren samen te leggen.

Leeftijd: 3 - 8 jaar
Aantal stukjes: 30 magneten + 10 kaarten
Materiaal: karton
Afmetingen doos: 19 x 4 x 26 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.74
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!

product referentie :J02723