Spelklassieker - Domino

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ090

Spelen we een spel met Djeco? (60)

Maken we een lange slang of krokelt de lijn door de kamer? Wie kan er een bijpassende steen aanleggen en wie is er als eerste al zijn steentjes kwijt?

Deze spelklassieker hoeft eigenlijk geen uitleg, maar blijft wel voor altijd even plezant om te spelen met klein en oud!

11,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05229

CollectieGames
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 9 jaar
Korting- 40 %

Domino kan niet ontbreken in de spelletjeskast en deze Djeco-versie is een echte aanwinst voor uren speelplezier! Leuk voor jong en oud. De 28 zwarte speelstenen zijn prettig in gebruik. Met kleine kinderen is het leuk om eerst alle domino' s uit te leggen en te zoeken welke bij welke past en het te introduceren als een puzzel.

Spelinhoud: 28 zwarte dominostenen en spelregels

Aantal spelers: 2-4
Leeftijd: 4 - 99 jaar
Spelduur: ca. 10 min
Afmetingen doos: 20 x 8 x 4 cm

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.116.13.10.305
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Spelen we een spel met Djeco?
Inspiratie en stories