Stempeldoos - Patterns and animals

Met unieke, doorzichtige stempels om precies te werk te gaan

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1053

Voorzie de dieren van deze geweldige stempelset van de mooiste motieven. Combineer motieven en plaats ze perfect op de plek die je wil dankzij de transparante stempels. Zo kan je je creatie altijd zien.

Naarmate het werk vordert, worden de dieren meer en meer versierd met subtiele en grafische ornamenten.

25,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08966

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenStempelen
Leeftijdvanaf 7 jaar

Stempeldoos Patterns and animals van DJECO met transparante stempels en 4 kleuren afwasbare inkt om dierenmotieven te maken. Meerdere combinaties zijn mogelijk!

Inclusief: 4 platen om in te vullen, 1 vel soepele en transparante stempels, 1 transparant acryl positioneerblok, 1 reinigingsmatje, 4 inkten (zwart, blauw, rood, goud). 1 opbergdoos met elastische sluiting alles in op te bergen, 1 verklarend boekje met stap-voor-stap instructies

Afmetingen kaarten: 20 x 20 cm - doos: 23,5 x 23 x 4 cm

Aanbevolen leeftijd: vanaf 7 tot 12 jaar

Design: Margaux Carpentier

_

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!