Stempels - Animaux du jardin

Set van 4 dieren inktstempels voor creatieve kids

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ858

Maak er een leuke beestenboel van met deze kleurrijke inktstempels. De stempels hebben de vorm van een hond, kat, muis en kikker. Ze komen met een zachte handgreep voor makkelijke grip en veel stempelplezier.

Ontdek bij ons ook de andere toffe dieren stempelsets van Djeco.

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09009

TypeStempels
Leeftijdvanaf 18 maanden
ThemaDieren

Stempelset Animaux du Jardin van Djeco bevat 4 dierenstempels voor teken- en knutselplezier. De stempels hebben een schuimrubberen handgreep speciaal ontworpen voor de kleine handjes.

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Afmetingen stempel: 4 x 8 cm

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!