Stijlvol handgeweven tapijt - Grey

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB052

Als je je kamer een simpele upgrade wil geven, kies dan voor dit prachtig, handgemaakt (!) tapijt. Het is geweven en past in praktisch elke kamer dankzij de rustige en altijd stijlvolle tinten.

79,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4003302

Handgemaakt, geweven tapijt van Sebra in verschillende stijlvolle grijze tinten.

Materiaal: 100% katoen

Afmetingen: 180 x 80 cm

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en eco-katoen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.060.410.441.56
Sebra Interior maakt prachtig Deens design . Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.