Stijlvolle set van 3 tetradoeken - Horse

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM100

Ferm Living kIDs (82)

Met kleintjes in huis kan je nooit genoeg tetra doeken voor handen hebben. Als ze er dan ook nog eens super leuk uitzien is dat mooi meegenomen.

Deze stijlvolle Horse-set brengt ons 3 doeken in het zachtste organisch katoen, 3 prachtige aardse tinten en eentje afgewerkt met een subtiele print van paardjes. Past perfect bij de Horse bedset uit dezelfde collectie.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100505651

TypeTetradoeken
KleurBruin
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories