super cousin de sol en toile grise 1mx1m

stoer zitkussen in grijze canvas

Staat: Nieuw product

Colorique

KZ03813

Heerlijk relaxen op een mooi terras met uitzicht over zee, je voeten begraven in het zand..... Dat is de essentie van Driftwood, onze nieuwe...

59,50 €

29,75 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Heerlijk relaxen op een mooi terras met uitzicht over zee, je voeten begraven in het zand..... Dat is de essentie van Driftwood, onze nieuwe ruige, maar toch ook verfijnde lijn. Dit stoere zitkussen is gemaakt van stevig, gerafeld canvas met zilveren hoekprint. Zowel binnen als buiten te gebruiken. Incl. all-weather vulling. Materiaal: 100% katoen.
 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10010002.1
Colorique - Jelka Wittebol had een winkeltje in Amsterdam, genaamd Colorique. Deze ontwerpster verkocht er haar originele, kleurrijke woonaccessoires. Producten die grotendeels met de hand gemaakt werden in een kleine fabriek in Jaipur, India. Inmiddels leveren ze als groothandel aan winkels over de hele wereld. Hun passie voor oude stoffen, handwerk en originele producten is nog steeds hetzelfde gebleven. Ze zijn ook gewoon blijven doen wat ze het allerleukste vinden: spulletjes ontwerpen waar mensen blij van worden. Mensen van alle leeftijden, want ze hebben zowel vrolijke kinderproducten als bijzondere collecties voor volwassenen.