Stoere peuter kiepwagen - Tip truck

Staat: Nieuw product

Kid O

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen,...

21,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5010351

Leeftijdvanaf 1 jaar
Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen, waardoor ze hun aangeboren genialiteit laten zien en hun verbeelding de vrij loop kunnen laten.

Kleine handjes hebben vaak veel te dragen! Nu kunnen ze heel wat kwijt in de echt werkende laadbak van deze coole truck. Het dak van de cabine is gelijk een handvat, waardoor je kleintje kan grijpen, duwen en rollen. De rubberen wieltjes scheuren razendsnel over elke ondergrond, zonder sporen na te laten.

Kid O neemt speelplezier en veiligheid heel serieus, en laat al het speelgoed testen door onafhankelijke laboratoria, conform Amerikaanse en Europese veiligheidsrichtlijnen. Alle producten zijn vrij van PVC, BPA, lood en ftalaten. Materiaal: kunststof en rubber.
Geschikt voor chauffeurs vanaf 1 jaar.

Kid O - Tip Truck from Kid O Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1710100.35
  • Door Piet P.
  •  de 25/07/2019
leuk speelgoed voor de kinderen
Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is Kid O. Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn die de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn door kleine handjes. De wielen van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond. Kid O maakt leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren!