Stoffen boekje - Goedenacht met vingerpopje

Staat: Nieuw product

Haba

HAB427

Dit boekje maakt in een mum van tijd vast onderdeel uit van het slaapritueel van je kleintje. Het stimuleert om verhaaltjes te vertellen en de schattige vingerpop vergezelt je kleintje pagina na pagina.

De kleine muis wenst alle kinderen een goede nacht. Hierbij toont hij de kleintjes wat hijzelf iedere avond doet voor hij gezellig in zijn bedje kruipt: iets eten, zijn tanden poetsen, in een boek lezen en naar de maan kijken. Slaapzacht, kleintje!

22,99 €

18,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304211

TypeBabyboekjes
Leeftijdvanaf 6 maanden

Zacht stoffen boekje Goedenacht van Haba. Van badje tot bedje, leuk om voor te lezen aan kleinere kinderen voor het slapengaan. Erg interessant, kleurrijk en met een muis vingerpopje.

Afmetingen: 18 x 5 cm
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Aantal pagina's: 8 pagina's

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.17
  • Door Anonymous A.
  •  de 26/11/2021
Mooi produkt...maar triestige levering...niks in doos IVM met bestelling zelfs geen kaartje van de webshop...ik had geschenkverpakking gevraagd en was er ook niet...
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!