Stoffen boek Goedenacht

Stoffen boekje - Goedenacht met vingerpopje

Staat: Nieuw product

Haba

HAB427

Dit boekje maakt in een mum van tijd vast onderdeel uit van het slaapritueel van je kleintje. Het stimuleert om verhaaltjes te vertellen en de schattige vingerpop vergezelt je kleintje pagina na pagina.

De kleine muis wenst alle kinderen een goede nacht. Hierbij toont hij de kleintjes wat hijzelf iedere avond doet voor hij gezellig in zijn bedje kruipt: iets eten, zijn tanden poetsen, in een boek lezen en naar de maan kijken. Slaapzacht, kleintje!

22,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304211

TypeStoffen boekje
Leeftijdvanaf 6 maanden

Zacht stoffen boekje Goedenacht van Haba. Van badje tot bedje, leuk om voor te lezen aan kleinere kinderen voor het slapengaan. Erg interessant, kleurrijk en met een muis vingerpopje.

Afmetingen: 18 x 5 cm
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Aantal pagina's: 8 pagina's

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.17
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.