Stoffen boekje Miko - Holiday mix

Leuk babyboekje uit biologisch katoen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD2052

Stijlvol spelen met Liewood (197)

Vier de eerste kerst van je baby met dit schattig, zacht babyboekje Holiday Mix van Liewood. Leuk voor onder de kerstboom of gewoon als klein cadeautje om samen in te bladeren, kijken, voelen en meer.

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13049 6040

TypeBabyboekjes
PrintsHoliday
KleurMeerkleurig

Het Miko stoffen babyboekje Holiday Mix van Liewood is een schattig stoffen boekje voor de vakantie met veel verrassende en leuke details. Perfect voor het vertellen van kleine kerstverhalen aan de kleintjes en om hun zintuiglijke ontwikkeling te versterken met vele vormen, kreukelpapier voor geluid en voelbare materialen.

Leeftijd: vanaf 0 jaar
Materiaal: 100% organisch katoen
Afmetingen: 16 cm x 16 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.12
Liewood - Dit Scanidavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories