portemonnee 'rainbow'

Stralende portemonnee - Rainbow

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP075

Fabelab's Wanderlust collectie (24)

Hoog in de wolken, ver boven onze hoofden straalt de regenboog met zijn mooiste kleuren. Alle regenbogen brengen geluk, en zo ook deze op de schattige Fabelab portmonnee. Perfect om boven te halen en je vrolijk te maken.

10,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1802137699

CollectieDreamy Collection
TypePortemonnees
KleurWit

Regenboog portemonnee'tje van Fabelab, kleurrijke stiksels en tassel. Perfect formaat voor kleine centjes en schatten.

Materiaal: 100% organisch katoen

Afmetingen: 10 x 10 cm

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.110.010.110.01
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab's Wanderlust collectie
Inspiratie en stories