Strategisch kaartspel - Piou Piou

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ066

Spelen we een spel met Djeco? (20)

Piou Piou is een strategische kaartspelletje van Djeco. Er is paniek in het kippenhok! De vos sluipt rond terwijl er binnen nog  eieren zijn die nog niet uitgebroed zijn! De winnaar van het spel is de eerste die erin slaagt om 3 kuikens te hebben.

7,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05119

CollectieGames
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Het spel: Er is paniek in het kippenhok, de eieren moeten uitkomen voordat de vos ze kan stelen. Het kost 1 haan, 1 kip, 1 nest om 1 ei in te leggen, 2 kippen om het uit te broeden zodat het een kuiken wordt en de kracht van 2 hanen om op de vos te verjagen. Als een ei uitkomt, kan de vos het niet meer benaderen. De eerste speler die 3 kuikens heeft, wint het spel.

Inhoud: 31 kaarten (4 vossen, 10 hanen, 10 hennen, 7 nesten) en 18 eieren/kuikens.

Leeftijd: 5 - 9

Spelers: 2 - 5

Speelduur: 10 min

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8.711.72.90.17
  • Door Anonymous A.
  •  de 10/06/2019
Fun game, need a little of strategy too.
  • Door Anonymous A.
  •  de 15/01/2019
Leuk spelletje
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Spelen we een spel met Djeco?
Inspiratie en stories