Strategisch rekenspel - Top 10!

Leer op een speelse manier optellen en aftrekken

Staat: Nieuw product

Janod

JS350

Mini cadeautjes, maxi pret! (470)

Kan jouw kleine rekenwonder al optellen tot 10? Dan is dit leuke spelletjes echt iets voor jou en je kind. Pas op voor het valse varken of de geniepige koe ...

11,50 €

9,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02760

SamenstellingenKarton
TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar
Korting- 40 %

Diegene die het eerst al zijn kaarten kwijt is, is de winnaar! Zorg dat jouw kaarten genoeg dieren bevatten om tot 10 te geraken, maar pas op voor de sluwe dieren die snel een dier willen aftrekken of bijtellen. Leren optellen was nog nooit zo leuk, je oefent bovendien je concentratie en leert strategieën ontwikkelen.

Geschikt voor 2 tot 8 spelers tussen 5 en 10 jaar.
Spel met 65 kaarten. Duur spel: 15 min.
Afmetingen: 10 x 3.5 x 12.5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.030.10.25
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories