Sublieme haarclip met roze gestreepte strik

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR453

Mini cadeautjes, maxi pret! (707)

Kleine fashionista's zijn vast en zeker dol op deze heerlijke haarstrik. Strikjes zijn de meest klassieke haaraccessoire - stijlvol en fun! Dus dit gestreept exemplaar met gekleurde steentjes als fijn detail zal zeker ook in de smaak vallen, denk je niet?

 

9,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 203519

TypeHaarclips
KleurRoze

Heerlijke gestreepte haarstrik met een fancy toets van Meri Meri. Om elke dag te dragen of boven te halen als je je klaarmaakt voor een feestje. Komt in een mooi geschenkdoosje om het cadeau te doen of makkelijk in op te bergen.

Materiaal: katoen met gouden haarclip en kleurrijke bedeltjes

Afmetingen: 8,3 x 15,2 x 1,6 mm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke verkleedsets, zachte knuffelvriendjes en unieke feestartikelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories