coffret instruments 'rythmes'

Super peuter percussie set

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13776a

Geweldige slagwerkset voor de allerkleinsten ritmefans bestaande uit 1 triangel, 1 trommel, 1 maraca en 2 trommelstokjes.

Met de leuke instrumenten van Haba ontdekken kleine klankgeleerden met z'n allen de wereld der muziek en klanken. Het geluidsvolume van de instrumenten is ook voor de allerkleinsten geschikt. Zo leren ze tonen onderscheiden, ontwikkelen hun ritmegevoel en trainen spelenderwijs hun spraakvermogen.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5997

TypeMuziekinstrument
Leeftijdvanaf 18 maanden

Materiaal: beukenhout, metaal. Afmetingen: ca. 10 cm.
Geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.57.122.10.613
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.