Superleuke knutselset - Ontwerp je eigen bloemenhaarband

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA163

Bloemen in het haar zorgen altijd voor een prachtige, bijna magische look. Met deze DIY-knutselset van Souza maak je makkelijk je eigen halo, die je nadien in je klein bloemenmeisje haar haar kan verwerken. Het resultaa tis vast prachtig en uniek.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104713

TypeKnutselsets
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 6 jaar

DIY set: Ontwerp je eigen bloemenhaarband, om helemaal zelf een prachtige Souza for Kids!-haaraccessoire te maken voor jouw kleine meid.

Inhoud doos: ijzerdraad met groene wikkel en geel, blauwe knopjes, 7 opsteekbloemen, roos lint.  Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Souza for kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.180.040.210.1
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.