Superleuke knutselset - Wise Guys

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP115Z

De populaire Coq en Pâte producten schitteren stuk voor stuk dankzij de prachtige grafische illustraties van MIBO. Illustraties die gebaseerd zijn op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt.

Met deze DIY knutselset is het aan jouw om - just for fun - 4 prachtige uiltjes tot leven te laten komen. Super leuk om samen met je kinderen te maken en de uiltjes daarna uit te stallen in de kinderkamer.

10,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

TypeKnutselsets
KleurMeerkleurig

Pip, Wallace, Murtle en Dot zijn 4 vrolijke papieren Uiltjes uit deze superfijne knutselset van Coq en Pâte. Het duurt 5 tot 10 minuten om één uiltje te maken. Alles wat je nodig hebt is wat lijm en een schaar. Er zitten instructies en templates bij zodat het lekker vlot gaat.

Afmetingen: de grote uilen zijn 9 cm, de kleinere zijn 8 en 6 cm groot.

Materiaal: gerecycleerd papier

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties op deze set van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De illustraties zijn gebaseerd op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt. Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch materialen met respect voor dier en milieu. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.049
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Hun prachtige collectie zal, net als het onze, ook jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, zakdoekjes,…