Taal- en luisterspelletje - Twist up

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ852

Goede communicatie- en luistervaardigheden zijn een must om de andere teams te verslaan in dit leuk taalspelletje van Djeco.

Een uitdagend spel om samen of in teams te spelen!

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08541

CollectieGames
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar

In het gezelschapspel Twist up van Djeco is goede communicatie de sleutel tot succes! 

Doel van het spel: In elk team is één speler de spreker en de ander de doener. Elke doener neemt een set van 9 kleur-kaarten en 9 doorzichtige dieren-kaarten. De sprekers trekken elk een uitdagingskaart, die ze verborgen houden. Vervolgens moet elke spreker aan zijn doener uitleggen - alleen met behulp van woorden - hoe kleur en dier -kaarten moeten worden geplaatst om de afbeelding op de uitdaging-kaart na te bootsen. Beide teams spelen tegelijkertijd en degene die de uitdaging het snelst voltooit, wint de kaart. Het eerste team dat 5 uitdagingen wint, wint het spel!

Auteur: Babayaga
Illustrator: Margaux Carpentier 
Leeftijd: vanaf 6 tot 99 jaar
Spelers: 4-6 
Spelduur: ongeveer 15 minuten

Ontdek hoe het spel in zijn werk gaat:

_

Voor Djeco is een geslaagd gezelschapsspel niet alleen een spel met goede spelregels en duidelijke spelvormen maar ook een spel dat mooi en duurzaam is. Al hun spelletjes zijn in een speelgoed bibliotheek of thuis getest. Ze zijn het resultaat van eenvoudige regels, een sterk concept van de auteur en de grafische wereld van de illustrator.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!