Taal- en luisterspelletje - Twist up

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ852

Educatieve spelletjes van Djeco (27)

Goede communicatie- en luistervaardigheden zijn een must om de andere teams te verslaan in dit leuk taalspelletje van Djeco.

Een uitdagend spel om samen of in teams te spelen!

11,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08541

CollectieGames
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar
Korting- 40 %

In het gezelschapspel Twist up van Djeco is goede communicatie de sleutel tot succes! 

Doel van het spel: In elk team is één speler de spreker en de ander de doener. Elke doener neemt een set van 9 kleur-kaarten en 9 doorzichtige dieren-kaarten. De sprekers trekken elk een uitdagingskaart, die ze verborgen houden. Vervolgens moet elke spreker aan zijn doener uitleggen - alleen met behulp van woorden - hoe kleur en dier -kaarten moeten worden geplaatst om de afbeelding op de uitdaging-kaart na te bootsen. Beide teams spelen tegelijkertijd en degene die de uitdaging het snelst voltooit, wint de kaart. Het eerste team dat 5 uitdagingen wint, wint het spel!

Auteur: Babayaga
Illustrator: Margaux Carpentier 
Leeftijd: vanaf 6 tot 99 jaar
Spelers: 4-6 
Spelduur: ongeveer 15 minuten

Ontdek hoe het spel in zijn werk gaat:

_

Voor Djeco is een geslaagd gezelschapsspel niet alleen een spel met goede spelregels en duidelijke spelvormen maar ook een spel dat mooi en duurzaam is. Al hun spelletjes zijn in een speelgoed bibliotheek of thuis getest. Ze zijn het resultaat van eenvoudige regels, een sterk concept van de auteur en de grafische wereld van de illustrator.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Educatieve spelletjes van Djeco
Inspiratie en stories