Tamboerijn - Confetti

Staat: Nieuw product

Janod

JS349

Mini cadeautjes, maxi pret! (473)

Rood, geel, groen, oranje ... !!! Confetti, zo heet het gamma muziekinstrumenten van Janod bedrukt met Pop N’ Rock-motieven! Confetti wakkert alle zintuigen aan en laat jonge muzikantjes kennismaken met het genot van improviseren met muziek.

12,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07635

SamenstellingenHout
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %

Rinkeldetinkel! Je kids zullen erg graag spelen met dit vrolijke muziekinstrument. De tamboerijn is versierd met leuke confetti print. Met cimbalen van goede kwaliteit.

Materiaal: Hout en metaal.
Afmetingen: 15 x 14 x 4.5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.040.150.09
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories