Te gek knutselboek - Kunst knutselen

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM049

Vijftig supertoffe kunstprojecten om zelf te maken! Met alle voorwerpen in je huishouden kun je kunst maken. Maak met een vork een egel of met een sleutel een vogel. Superleuk cadeau voor een creatieve kids! 

Alle knutsels zijn milieuvriendelijk. 

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047709527

Leeftijdvanaf 8 jaar
AuteurSusie Brooks
IllustratorSusie Brooks
GenreInvulboeken
ThemaKunst en cultuur

Te gek knutselboek over kunst. Het boek won de English Association Picture Book Award, de British Book Design and Production Award en de SLA Information Book Award.

Auteur: Susie Brooks
Illustrator: Susie Brooks
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 8 jaar 
Aantal pagina's: 111
Formaat: 25,7 x 21,7 x 1,7 cm

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.