Te gekke decoratietape met 3 kindjes

Staat: Nieuw product

Shinzi Katoh Design

KZ15414

Shinzi Katoh is een Japanse Zakka ontwerper en kunstenaar wiens werk wereldwijd wordt erkend. Shinzi Katoh ontwerpt heel schattige,...

2,75 €

1,10 €

Zet op mijn verlanglijstje

Shinzi Katoh is een Japanse Zakka ontwerper en kunstenaar wiens werk wereldwijd wordt erkend. Shinzi Katoh ontwerpt heel schattige, doorschijnende plakbandjes om cadeautjes mee in te pakken, envelopjes te versieren of om te gebruiken in je fotoalbum! Materiaal: polypropyleen. Een rolletjes is wel 25m lang en ongeveer 15mm hoog, lekker veel knutselplezier!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25001.500.13
Shinzi Katoh Design - Als je van grappige, leuke en snoezige items houdt is het erg moeilijk om niet verliefd te worden op Shinzi Katoh's ontwerpen. Shinzi Katoh is een van de grootste kunstenaars van Japan en behalve een design-icoon in Japan, is zijn werk steeds populairder geworden in het buitenland. Shinzi Katoh was te zien op tentoonstellingen in Parijs en New York. De Katoh naam wordt vooral geassocieerd met schattige "Zakka" huishoud-en stationaire producten , maar hij illustreerde ook een groot aantal kinderboeken . Zijn unieke landschap en portret schilderijen worden bewonderd door velen, en zijn prive-galerie & atelier is uitgegroeid tot een populaire bestemming voor fans. Hier bij De Kleine Zebra vind je superleuke decoratie tape van deze getalenteerde designer.