Te gekke knutselset met klei - Haar

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ619

Atelier Les Petits van DJECO (36)

Deze set garandeert lachen, gieren en brullen! Hij wordt geleverd met vier herbruikbare kaarten waarmee kinderen leuke en gekke kapsels op de personages kunnen creëren. Laat je creatieve brein helemaal los en vorm de klei naar je eigen zin of maak er een spelletje van! 

Perfect voor het opbouwen van fijne motoriek en kleurherkenning bij kleuters.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09890

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenModelleren
Leeftijdvanaf 3 jaar

De knutselset met plasticine bevat vier herbruikbare afbeeldingen om te decoreren, een machine om de haartextuur te creëren, twee vormstaven, een snijwiel, vier bakjes met plasticine en een stapsgewijs instructieboekje.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 23 x 23 x 6 cm
Design: Amandine Piu

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier Les Petits van DJECO
Inspiratie en stories