Te gekke verhaaltjeslamp

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ18222

Ben jij de storyteller thuis? De kleine spruit van de grote verhalen? Dan is deze superleuke verhaaltjeslamp vast iets voor jou. Het lampje werkt...

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711045

CollectieLes histoires du soir
TypeRetro speelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Ben jij de storyteller thuis? De kleine spruit van de grote verhalen? Dan is deze superleuke verhaaltjeslamp vast iets voor jou. Het lampje werkt volgens hetzelfde principe als de oude viewmaster maar je projecteert de plaatjes in dit geval op de muur. Hoe ga je te werk? Heel simpel. Schuif een van de plaatjes voor de lamp, zet de lamp aan en stel de lens scherp. Verhef je stem en vertel de wildste verhalen! Draai aan het plaatje voor de volgende afbeelding.

Inhoud: een lamp en 3 plaatjes met elk 8 afbeeldingen. Kan tot 90cm ver projecteren. Inclusief batterijen. Afmetingen: lampje is 11cm lang. Voor kleine vertellers vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!