Toffe koekjesvormen - Floral Bunny

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR327

Alles voor een paas feestje (93)

Maak samen eens konijnenkoekjes! In deze vrolijke set zit een konijnenkoekjesvorm en een aantal kleinere vormpjes om de koekjes mee te decoreren. Perfect voor Pasen of een lentefeest. Of heel het jaar door voor de kleintjes die zot zijn van konijntjes.

12,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 201370

CollectieSpring & Easter
TypeKoekjesvormen
KleurMeerkleurig

Set voor leuke konijnenkoekjes. In deze Floral Bunny Cutter Set zit een grote koekjesvorm met vier kleinere vormen om bijvoorbeeld fondant uit te steken en er de  de koekjes mee te decoreren.

Afmetingen verpakking: 12,1 cm x 19,7 cm x 2,5 cm

-

Het Britse merk Meri Meri begon in 1985 met het maken van lieve wenskaartjes en groeide onder leiding van oprichtster Meredithe uit tot een netwerk van designers en kunstenaars die de allerleukste uitnodigingen, bakartikelen, verkleedkleren, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer produceren. Hun speelse mantra luidt heel toepasselijk 'we believe in childhood'.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20122.50.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories