Set van 6 melamine borden Happy

Toffe set van 6 melamine borden - Happy

Staat: Nieuw product

Rice

RI114

Let's summer met RICE (97)

Onmisbaar in je keukenkast. Deze set van 6 melamine borden komt altijd van pas.

Handig formaat, makkelijk mee te nemen als je gaat picknicken of haal ze boven als je een feestje hebt in huis. Met deze ronde en kleurrijke bordjes smaakt alles beter.

42,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MESPL-6LHAPXC

SamenstellingenMelamine
TypeBorden
KleurMeerkleurig

Kleurrijke set van 6 melamine borden Happy. Elke bord heeft een eigen kleur. Er is ook een set bijpassende bekers te vinden in onze shop.

Afmetingen: 20 cm diameter

Materiaal: duurzaam melamine, vrij van BPA.

Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser - niet geschikt voor de microgolfoven

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt voor jong en oud. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken, spelen of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2010200.6
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.
Collectie Let's summer met RICE
Inspiratie en stories