lunettes de soleil pilote 'Hutch'

trendy piloten zonnebril 'Hutch'

Staat: Nieuw product

Eyetribe

KZ13056

Deze trendy zonnebril komt uit de Frankie Ray's collectie van Eyetribe. Ontdek high fashion en trendy gestyled eyewear met hoogwaardige...

27,50 €

22,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Deze trendy zonnebril komt uit de Frankie Ray's collectie van Eyetribe. Ontdek high fashion en trendy gestyled eyewear met hoogwaardige bescherming voor kleine stijliconen. Elke zonnebril komt in een leuk PVC-tasje met ritssluiting. Alle lenzen zijn gemaakt van slagvast polycarbonaat en bieden 100% UV-bescherming (categorie 3) in overeenstemming met de Australische normen AS / NZS: 1067. Ideaal voor stoere pilootjes van 3-10 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Eyetribe is een hip Australisch zonnebrillenmerk voor baby’s en kinderen. De collectie is als volgt opgebouwd: 1. Mini squids: basic collectie in 5 kleuren voor 0-3 jaar 2. Squids: basic collectie in 5 kleuren voor 3-10 jaar 3. Frankie Ray: Mode collectie voor 3 -10 jaar in diverse hippe modellen Alle brillen worden geleverd in een mooie geschenkverpakking. De zonnebrillen bieden UV 400 bescherming en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De (mini)squids blijven tevens drijven in het water!