Uiterst zachte Cone quilt / zacht deken

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Heeft de kamer een facelift nodig? Vind je het heerlijk om lekker te cocoonen? De quilt van Ferm Living is heerlijk om onder te kruipen of op te spelen! Het Cone deken is geïllustreerd door de talentvolle Alyson Fox en is erg leuk in de kids kamer of de speelhoek!

80,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8110

TypeDekentjes
KleurRoze

De quilt is gemaakt uit 65% polyester en 35% katoen en is wasbaar op 30°C.

Afmetingen: 70x100 cm.

"We are driven by a true passioin for well-crafted design and everyday aesthetics. The eyes see our design language as graphic, strong and distinct. The hands feel the different textures of honest materials." - Ferm Living

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7010000.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.