Uniek invulboek - Opa vertel eens

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN027

auteur Elma Van Vliet (15)

Geef je opa dit boek cadeau en krijg het met waardevolle verhalen weer terug. Met Opa, vertel eens geef je je opa een ultiem cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over zijn herinneringen, dromen en wensen.

Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals zijn kindertijd, verliefd zijn, vader worden en de bijzondere band tussen opa en kleinkind, schrijft je opa stap voor stap zijn levensverhaal. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk boek. Nadat je opa het boek heeft ingevuld, geeft hij het weer terug aan jou. Zo leer je je opa nog beter kennen.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789000347032

AuteurElma Van Vliet
GenreInvulboeken

Uniek invulboek Opa vertel eens om aan je opa of vader niet net grootvader is geworden te geven. Een origineel (groot)vaderdagcadeau voor elke grootvader.

Auteur: Elma Van Vliet
Aantal pagina's: 160
Afmetingen: 25 x 18 cm
Uitgeverij: Spectrum
 

Elma van Vliet wil mensen helpen herinneren aan wat in het leven écht belangrijk is. Toen haar moeder in 2001 ernstig ziek werd, realiseerde ze zich hoeveel ze haar nog wilde vragen. Daarom maakte ze het boek Mam, vertel eens, het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Haar boeken en spellen staan bekend om de fraaie vormgeving en inspirerende vragen, en als startpunt van mooie gesprekken. Met Elma’s hulp schrijven inmiddels meer dan drie miljoen mensen wereldwijd hun persoonlijk verhaal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.250.180.64
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie auteur Elma Van Vliet
Inspiratie en stories