Uniek knutselboek - Natuurlijk bezig

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA139

Ga op ontdekking in de natuur en ontdek dat het een eigenlijk een hele schatkist is voor knutselaars. Met dit uniek knutselboek vol ideeën kan je een heel jaar lang aan de slag gaan.

Een paardenbloemendraak of een madeliefjesgans in de lente, een grasindiaan of een vlierbessenraaf in de zomer, kastanjefiguren of bladinsecten in de herfst en een ijsblokjesboom of een notenrendier in de winter. Je raakt nooit zonder inspiratie en kijkt plots helemaal anders naar het bos, park of je tuin.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044825497

Leeftijdvanaf 8 jaar
AuteurSabine Lohf
GenreKnutselboeken
ThemaNatuur

Creatief knutselboek Natuurlijk bezig is een kleurrijk boek met meer dan 100 knutselideeën om samen te knutselen met wat er in de natuur te vinden is. Dit boek is uitgegeven door Clavis. Met de duidelijke foto’s en de beknopte en heldere uitleg van Sabine Lohf kan jong en oud de schoonheid van de natuur in alle seizoenen ontdekken en er op een speelse manier mee aan de slag gaan om prachtige kunstwerkjes te maken. Een uniek geschenk voor elk kind!

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Afmetingen: 26 x 20 x 2 cm
Auteur: Sabine Lohf
Uitgeverij: Clavis

_

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.