Unieke nachtlamp Paddenstoel huisje - elfjes

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC162

Little Lovely lampjes (20)

Maak het slaapritueel van je kleintje extra gezellig en cosy dankzij deze nachtlamp in de vorm van een roze paddenstoelhuisje van A Little Lovely Company. De zachte gloed van dit heerlijk lampje geeft je kindje een veilig gevoel. Hij zorgt elke avond weer voor een zalige sprookjesachtige sfeer!

Dankzij de 38 stickertjes - van bloemetjes, raampjes, een brievenbus, ... - maak je het lampje helemaal uniek.

26,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NLDEPI17

CollectieLittle Lovely Lights
TypeNachtlampjes
KleurRoze

Geef het slaapkamertje van je kind een magische toets dankzij dit sprookjesachtig nachtlampje Paddenstoelhuisje elfjes, inclusief stickervel met 38 stickers om de paddenstoellamp te personaliseren. Het lampje heeft 3 standen: aan, uit en een timerfunctie, zo gaat de nachtlamp na 15 minuutjes automatisch uit en valt jouw kleintje heerlijk in slaap bij het zachte licht van dit lovely nachtlampje. Een magisch geschenk voor elk kind dat niet graag in het donker slaapt en ideaal om te gebruiken voor de nachtelijke voedingen van de allerkleinsten.

Deze kindernachtlamp wordt niet warm dankzij de milieuvriendelijk LED-lampen. We raden aan om milieuvriendelijke oplaadbare batterijen te gebruiken (3x AAA batterijen). Gebruik je liever de 5 Volt adapter? Bestel hem dan hier.

Afmetingen: 17,5 x 19 x 17,5 cm

Materiaal: BPA-, lood- en ftalaat vrij PVC

Timerfunctie: 15 minuten

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en stories