Unieke Play&Go opbergzak - Color my bag - Omy Paris

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO044

De Play & Go opbergzakken zijn super leuk maar dit exemplaar is nog leuker en echt uniek. Waarom? Omdat je deze OMY speelmat mag inkleuren met de meegeleverde textielpennen. 

Zo geef je de ronde opbergzak/speeltapijt een eigen unieke toets. Kleur jij eerst de historische gebouwen, de grappige croissant of ...

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095300384

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurZwart/wit

Unieke Play & Go opbergzak Color my bag Omy Paris is een gave speelgoedtas die je kan open leggen en op spelen maar er is toch iets anders dan de gewone opbergzakken van dit topmerk. 

Wat is er uniek? Je kan deze opbergzak vol leuke vormen aan beide kanten inkleuren. Een uniek geschenk voor elk creatief en energiek kind. De Color My Bag opbergzak wordt geleverd met drie textiel markers. 

Afmetingen: doorsnee 140 cm 
Materiaal: 70% katoen - 30% polyesterdubbelzijdig bedrukt 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa.Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmatDe 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!