Unieke vraagkaartjes Vertel eens - Hartenvragen oma

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN120

auteur Elma Van Vliet (15)

Je oma. Een uniek iemand. Misschien wel één van die mensen in je leven die er het meest toe doen. Deze vraagkaartjes van Elma van Vliet zijn een uniek cadeau voor je oma - of mama die ondertussen oma is geworden - om samen herinneringen op te halen, te maken en voor eeuwig bewaren.

Dit is een luchtig vragenspel voor jong en oud, met hetzelfde uitgangspunt als de Vertel eens-boeken: elkaar nog beter leren kennen en samen herinneringen ophalen. Een fijn geschenk voor oma!

15,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789000370986

Gekoesterde momenten en fijne herinneringen die verbinden, dat alles met elkaar delen en vastleggen.​​​​: daar draait het om bij auteur Elma van Vliet. Haar boeken en ook deze unieke vraagkaartjes Vertel eens. Hartenvragen oma zijn een perfecte manier om vragen te stellen waar je anders niet zou op komen en de personen die je nauw aan het hart liggen, in dit geval oma, te laten vertellen. Deze set vraagkaartjes is uitgegeven door uitgeverij Lannoo. Er is ook een Vertel Eeen vraagkaartjes mama verkrijgbaar in deze reeks.

Inhoud: 50 originele vragen voor leuke gesprekken tussen jou en je oma

Met deze mooi vormgegeven vraagkaartjes ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over je oma. Wat voor soort moeder was jouw oma? Wie was haar superheld toen zij klein was? De vragen zorgen op een luchtige manier voor een bijzonder en persoonlijk gesprek. Vertel Eens Hartenvragen zijn leuk om te stellen tijdens een avond samen of om als losse kaartjes mee te nemen op een wandeling of dagje uit. Met de vraagkaartjes heb je net wat andere gesprekken dan normaal, en dat zorgt voor meer diepgang in de relaties met de échte belangrijke mensen in je leven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
012.1170.111
Lannoo Kind & Jeugd: Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie auteur Elma Van Vliet
Inspiratie en stories