Vanessa kommetjes - 2-pack - Jojoba & Sea shell mix

Duo van bowls uit voedselveilige silicone

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4871

Aan tafel met Liewood (334)

Deze bowls uit zacht silicone zijn een geweldige musthave voor elk gezin met jonge kindjes. Deze kommetjes zijn perfect om ontbijt, fruit, snacks of desserts in te serveren.

Buikje vol en kommetje leeg? Snel even afwassen en eenvoudig op elkaar te stapelen in je keukenkast :-)

26,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14798 9886

TypeBowls
PrintsJojoba
KleurGeel

Vanessa bowls Jojoba & Sea shell mix van Liewood is een duo van kommetjes met leuke dierenoortjes. De bowls zijn gemaakt uit voedselveilig silicone, dat maakt ze makkelijk in gebruik maar vooral ook onbreekbaar. Extra handig, want we weten allemaal dat zo een kommetje snel op de grond kan belanden met kleintjes aan tafel ...

Deze set is ook verkrijgbaar in andere kleurencombo's. Natuurlijk perfect te combineren met de siliconen bordjes en bekers van Liewood.

Materiaal: 100% silicone
Afmetingen:15 cm x 4,5cm (inhoud: 650 ml)
Onderhoud: vaatwasmachinebestendig tot 65 graden • oven en microgolfoven veilig • vriezer veilig tot -20 graden • geschikt voor voedsel tot 230°C • niet geschikt voor de warmteplaat • voor gebruik wassen in de vaatwasser of warm zeepwater • veilig voor contact met voedsel

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.342
Liewood - Dit Scanidavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Aan tafel met Liewood
Inspiratie en stories